CAPCANA în care pot cădea călătorii care optează pentru biletele de avion la low-cost

Contrar aşteptărilor, biletele de avion la companiile low-cost ajung să aibă acelaşi preţ sau să fie chiar mai scumpe la companiile low-cost faţă de transportatorii de linie atunci când clienţii nu vor să călătorească doar cu bagajul de mână, ci şi cu bagaj de cală şi îşi doresc şi alte opţiuni suplimentare, precum servirea mesei în avion, arată o analiză a Ziarului Financiar.

1380 afișări
Imaginea articolului CAPCANA în care pot cădea călătorii care optează pentru biletele de avion la low-cost

CAPCANA în care cad călătorii care optează pentru biletele de avion la low-cost (Imagine: Izabela Habur/ bloomberg.com)

Astfel, companiile low-cost pot avea preţuri şi cu câteva zeci de euro mai mari. Reprezentanţii companiilor aeriene explică faptul că preţul biletelor creşte odată cu epuizarea locurilor cu preţuri reduse, dar sunt influenţate şi de multitudinea serviciilor auxiliare alese de clienţi. Companiile low-cost atrag clienţii în special prin preţuri reduse şi prin oferte prin care se pot cumpăra bilete chiar şi la 2 euro pe segmentul de zbor, mai arată aceeaşi analiză a ZF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici