Carpatair lansează din 15 iunie zboruri directe pe ruta Constanţa-Istanbul

Carpatair îşi extinde operaţiunile din Constanţa prin lansarea unei curse directe către Istanbul, din 15 iunie, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână în zilele de miercuri, vineri şi duminică, a anunţat joi compania aeriană.

412 afișări
Imaginea articolului Carpatair lansează din 15 iunie zboruri directe pe ruta Constanţa-Istanbul

Carpatair lansează din 15 iunie zboruri directe pe ruta Constanţa-Istanbul (Imagine: Carpatair)

Astfel, Carpatair devine prima companie aeriană care asigură o conexiune între cele două oraşe.

"Intrarea în operare pe Turcia, destinaţia Istanbul, vine într-un moment în care există oportunităţi pentru dezvoltarea de parteneriate între comunităţile locale de afaceri (...) Pentru Carpatair înseamnă dezvoltarea la Constanţa a celei de-a şasea baze operaţionale din ţară şi în acelaşi timp intrarea în Turcia, o piaţă externă nouă", a declarat într-un comunicat, vice-preşedinte marketing şi vânzări, Paula Ardelean.

Pentru asigurarea conexiunilor cu oraşele din România prin hub-ul Carpatair de la Timişoara, compania va opera modificări în orarul de zbor pe rutele operate între Timişoara şi Constanţa.

Prin introducerea noilor zboruri dintre Constanţa şi Istanbul, Turcia devine a opta ţară de operare Carpatair, după România, Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Republica Moldova şi Ungaria.

Pe parcursul anului 2010 compania a introdus şase noi destinaţii, înregistrând o cifră de afaceri de 74 milioane euro, în creştere cu aproximativ 14% faţă de anul 2009.

Înfiinţată în 1999, Carpatair operează pe 10 aeroporturi interne şi 18 externe. Numărul total al zborurilor regulate ale companiei depăşeşte 360 pe săptămână, spre 30 de destinaţii din 7 ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici