Carrefour deschide primul hipermarket al reţelei din Târgu Jiu

Carrefour România deschide joi primul hipermarket al reţelei din Târgu Jiu, în cadrul centrului comercial Shopping City Târgu Jiu dezvoltat de fondul de investiţii NEPI, şi ajunge la o reţea de 27 de magazine sub acest format.

447 afișări
Imaginea articolului Carrefour deschide primul hipermarket al reţelei din Târgu Jiu

Carrefour deschide primul hipermarket al reţelei din Târgu Jiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Carrefour Târgu Jiu, cu o suprafaţă de vânzare de 7.500 de metri pătraţi şi 1.000 de locuri de parcare, are 230 de angajaţi şi va comercializa aproximativ 50.000 de produse.

În septembrie, Carrefour a mai inaugurat un hipermarket în Bucureşti, în parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova.

Retailerul are în plan dezvoltarea unui hipermarket în cadrul viitorului centru comercial Veranda Shopping Center din zona Obor a Capitalei. De asemenea, reţeaua franceză a devenit co-proprietar al proiectului centrului comercial ParkLake din cartierul Titan din Bucureşti, unde va dezvolta un hipermarket pe o suprafaţă de 12.000 metri pătraţi.

Carrefour deţine în România 163 de magazine dintre care 27 hipermarketuri Carrefour, 82 supermarketuri Market, 46 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contact şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro. De asemenea, Carrefour este implicat în dezvoltarea magazinelor Supeco, situate între discounter şi cash&carry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici