Carrefour deschide supermarketuri de cartier în Bucureşti

Carrefour deschide miercuri primul supermarket al reţelei din Bucureşti şi al 26-lea din România, în urma unei investiţii de 500.000 de euro, şi are în plan pentru acest an inaugurarea a încă 10 unităţi de acest tip, majoritatea în Capitală, şi a unui hipermarket la Drobeta-Turnu Severin.

249 afișări
Imaginea articolului Carrefour deschide supermarketuri de cartier în Bucureşti

Carrefour deschide supermarketuri de cartier în Bucureşti (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

"De doi ani ne pregătim să deschidem acest magazin, de când am intrat pe piaţa supermarketurilor. Acesta este primul supermarket pe care îl deschidem în acest an, dar nu este ultimul. Vom deschide 10 astfel de magazine, în principal în Bucureşti, în cartiere, pentru a fi cât mai aproape de clienţii noştri. Până la finele lunii august, vom mai deschide şi un hipermarket la Drobeta-Turnu Severin, într-un parc de retail, cu 20 de magazine şi un Bricostore", a declarat, marţi, într-o conferinţă, directorul general al Carrefour România, Patrice Lespagnol.

Potrivit reprezentanţilor Carrefour, supermarketul deschis în Piaţa Gorjului din Capitală se află într-o locaţie închiriată, la fel cum vor fi şi celelalte zece care urmează să fie deschise până la sfârşitul anului.

Suprafaţa medie a unui supermarket este de 600-800 de metri pătraţi, cel care urmează să fie deschis miercuri având 930 de metri pătraţi.

În prezent, Carrefour operează în România 22 de hipermarketuri şi 26 de supermarketuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici