Carrefour deschide un hipermarket în parcul comercial Vulcan din cartierul bucureştean Rahova

Carrefour România deschide joi un nou hipermarket în Bucureşti, în parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova, inaugurând astfel al nouălea magazin din Capitală şi al 26-lea la nivel naţional.

1268 afișări
Imaginea articolului Carrefour deschide un hipermarket în parcul comercial Vulcan din cartierul bucureştean Rahova

Carrefour deschide un hipermarket în parcul comercial Vulcan din cartierul bucureştean Rahova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 7.500 de metri pătraţi, 2.000 de locuri de parcare şi are ataşată o galerie comercială de 2.500 metri pătraţi.

Carrefour Vulcan are 320 de angajaţi şi va comercializa aproximativ 50.000 de produse.

Parcul comercial Vulcan Value Centre din sud-vestul Bucureştiului a fost dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, după o investiţie de 47 milioane euro, şi are o suprafaţă construită de 25.750 metri pătraţi, dintre care aproximativ 25.000 metri pătraţi de spaţii comerciale.

Centrul are ca ancore hipermarketul Carrefour şi magazine de fashion precum H&M, C&A, Domo, Takko şi Deichmann.

Potrivit NEPI, conceptul Value Centre se adresează unui public cu venituri medii, care va găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinaţie, fiind primul proiect de acest fel din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici