Carrefour deschide un nou supermarket la Drobeta-Turnu Severin

Carrefour România deschide joi al treilea supermarket Market din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, şi ajunge astfel la o reţea de 82 de magazine în acest format la nivel naţional, a anunţat retailerul.

455 afișări
Imaginea articolului Carrefour deschide un nou supermarket la Drobeta-Turnu Severin

Carrefour deschide un nou supermarket la Drobeta-Turnu Severin (Imagine: MEdiafax Foto/AFP)

Noul Market Bd. Tudor Vladimirescu are o suprafaţă de 480 metri pătraţi şi o gamă de aproximativ 5.500 de produse.

Grupul francez Carrefour operează în România cinci formate de magazine, cu un total de 163 de unităţi, dintre care 26 hipermarketuri Carrefour, 82 supermarketuri Market, 47 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contact şi un magazin online.

Vânzările Carrefour România au revenit anul trecut la nivelul din 2008, de 1 miliard de euro, înregistrând o creştere cu 2% faţă de 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici