Cartierele din Bucureşti unde preţurile la apartamente au explodat şi au sărit de 100.000 de euro

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au înregistrat în aprilie o creştere a preţului mediu cu 950 de euro sau 1,1% faţă de martie, în timp ce raportat la perioada similară din 2017, preţurile sunt cu aproape 9% sau 6.950 de euro mai mari, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

3784 afișări
Imaginea articolului Cartierele din Bucureşti unde preţurile la apartamente au explodat şi au sărit de 100.000 de euro

Cartierele din Bucureşti unde preţurile la apartamente au explodat şi au sărit de 100.000 de euro

Cartierele 1 Mai şi Mall Vitan din Bucureşti reintră pe harta zonelor unde preţurile medii ale apartamentelor vechi cu trei camere trece de 100.000 de euro, alături de Unirii, Victoriei şi Aviaţiei. După două scăderi consecutive în februarie şi martie, preţurile au revenit pe plus, media pe aprilie fiind egală cu cea din ianuarie.

Potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, anul 2018 ar putea fi cel mai bun an din punctul de vedere al livrărilor de locuinţe noi, însă acest fapt va depinde de ritmul cu care dezvoltatorii îşi vor res­pec­ta ter­menele de finalizare anunţate şi de ritmul în care se vor în­toc­mi actele de recepţie ale lucrărilor - practic înre­gis­trarea oficială a locuinţelor finalizate. De asemenea, ju­că­torii din imobiliare spun că în piaţa de profil există o ce­rere tot mai mare pentru apartamentele cu trei camere, acestea ofe­rind un confort superior celor cu două în cazul familiilor cu copii.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici