Cât costă cel mai scump penthouse din Bucureşti

Cel mai scump penthouse din Bucureşti este scos la vânzare cu două milioane de euro, are patru dormitoare şi două terase cu vedere spre Parcul Herăstrău.

1421 afișări
Imaginea articolului Cât costă cel mai scump penthouse din Bucureşti

Penthouse (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"În prezent, în marile oraşe din ţară, acolo unde s-au construit cele mai multe ansambluri rezidenţiale noi, există câteva zeci de astfel de oferte. Cele mai multe se află în Bucureşti. Dintre oraşele din ţară, pe acest segment se remarcă Braşovul şi Constanţa", se arată într-un comunicat al imobiliare.ro.

Apartamentul din Bucureşti are un living spaţios, bucătărie mobilată, patru dormitoare, patru grupuri sanitare şi două terase cu vedere spre Parcul Herăstrău, iar proprietarii acestuia beneficiază de două locuri de parcare în garajul subteran al condominiului.

Reprezentanţii portalului menţionează că foarte multe oferte de acest gen afişează un preţ situat în jurul valorii de un milion de euro.

De altfel, acesta este preţul solicitat pentru o locuinţă de tip penthouse dintr-un imobil nou cu trei etaje, construit în 2009, în zona Pipera. Apartamentul are trei camere, o suprafaţă utilă de 450 metri pătraţi, este complet echipat şi mobilat.

În zona Vitan Mall este scos la vânzare un penthouse la 950.000 euro, cu o suprafaţă de 230 metri pătraţi, compus din trei camere, trei băi, o bucătărie şi două terase, situat într-un bloc cu 17 etaje, construit în 2009.

De asemenea, în zona Herăstrău-Nordului, un penthouse de 280 metri pătraţi, care ocupă ultimele două etaje ale unei clădiri cu şase etaje, construită în 2007, este scos la vânzare la un preţ de 870.000 euro. Apartamentul compus din patru camere, trei băi şi o bucătărie se vinde la cheie.

La polul opus, cel mai ieftin penthouse scos la vânzare în Capitală costă 69.000 euro. Are o suprafaţă utilă de 120 mp, cinci camere, două băi şi este amplasat în zona de sud a oraşului, pe Şoseaua Giurgiului.

"Preţul mediu afişat pentru apartamentele de tip penthouse, scoase la vânzare în Bucureşti, este de 1.938 euro/mp, cu 66,8% mai mare decât preţul mediu cerut, calculat pentru apartamentele din Capitală. Avem de-a face cu proprietăţi foarte scumpe care se adresează une nişe înguste. Vorbim în general de persoane cu venituri foarte mari, care caută proprietăţi rezidenţiale cu suprafeţe generoase, în zone foarte bune şi cu un grad de confort ridicat", explică Adrian Erimescu, directorul general al imobiliare.ro.

În ţară, cel mai scump penthouse se află în Braşov. Este vorba despre o proprietate cu o suprafaţă utilă de 300 mp, care ocupă ultimele două etaje ale unui imobil cu un regim de înălţime de P+8E, construit în 2007. Apartamentul este compus din patru camere, trei băi, o bucătărie şi două terase şi este scos la vânzare pentru 599.000 euro.

Constanţa are însă cea mai bogată ofertă de apartamente de tip penthouse, majoritatea ofertelor încadrându-se în intervalul de preţ cuprins între 115.000 euro şi 350.000 euro.

Lansat în iunie 2000, imobiliare.ro are peste 21 000 de vizitatori unici pe zi şi cuprinde una dinatre cele mai mari baze de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici