Cât profit scoate Coca-Cola dintr-o sticlă de suc?

O mie de litri vânduţi i-au adus anul trecut producătorului local al Coca-Cola un profit de circa 41 de euro, potrivit datelor din rapoartele Coca-Cola Hellenic şi din bilanţul depus la Registrul Comerţului.

328 afișări
Imaginea articolului Cât profit scoate Coca-Cola dintr-o sticlă de suc?

Cât profit scoate Coca-Cola dintr-o sticlă de suc? (Imagine:Mediafax Foto)

Un calcul simplu arată astfel că la o sticlă de 2 litri - cel mai vândut ambalaj al companiei - îmbuteliatorul a scos, în medie, un profit de 8 cenţi sau 0,34 de lei.

În general, ambalajele din PET de 2 litri aduc producătorilor de sucuri profituri mai mici pe un litru, comparativ cu produsele îmbuteliate la sticle (de 0,33 l sau 1 l).

Citeşte mai multe despre profitul Coca-Cola pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici