Cât se câştigă cu Uber în România? Un şofer a dezvăluit sumele

Un şofer Uber a mărturisit pe reţeaua de socializare Facebook câţi bani se pot câştiga conducând în Bucureşti pentru Uber, iar suma nu este neglijabilă, scrie Business Magazin.

13908 afișări
Imaginea articolului Cât se câştigă cu Uber în România? Un şofer a dezvăluit sumele

Cât se câştigă cu Uber în România? Un şofer a dezvăluit sumele

Adrian Ciubotaru a distribuit o imagine cu câştigurile sale pe săptămână doar din condus pentru Uber, iar sumele au variat, în funcţie de numărul de ore lucrate.

Ciubotaru a câştigat cel mai puţin în săptămâna august (7-14) obânând 306 lei pentru 11 ore de muncă, iar cel mai mult în săptămâna 21-28 august, anume 1748 de lei pentru 60 de ore de muncă. Sumele afişate reprezintă încasările după ce Uber şi-a luat partea de 25%.

"Din suma totală săptămânală, 10% se duce la firma prin intermediul căreia colaborez cu Uber. De exemplu, în săptămâna 21-28 august încasările au fost de 1748 de lei, în contul meu au intrat 1573 de lei", scrie şoferul care mărturiseşte că săptămânal cheltuielile (combustibil -GPL, spălătorie, serveţele umede etc) sunt undeva la 22%.

 

CITEŞTE CONTINUAREA în BUSINESS MAGAZIN

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici