Câte reclamaţii a primit ANPC privind campania de Black Friday 2019. Diferenţa faţă de anul trecut

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a primit 540 reclamaţii privind campania Black Friday 2019, faţă de 795 reclamaţii în campania anului 2018, informează autoritatea.

482 afișări
Imaginea articolului Câte reclamaţii a primit ANPC privind campania de Black Friday 2019. Diferenţa faţă de anul trecut

ANPC a primit 540 de reclamaţii privind Black Friday 2019, mai puţine decât anul trecut

Aspectele sesizate de către consumatori au fost întârzierile apărute la livrare, comenzi achitate şi nelivrate, comenzi anulate, nerespectarea comenzii, reducerea falsă a preţurilor (înainte de promoţie preţurile au fost chiar mai mici), stocuri care s-au epuizat în câteva minute de la începutul campaniei, manipularea defectuoasă la transport, anulări de comenzi făcute on-line, deşi iniţial au fost acceptate, vouchere inactive în Black Friday, produse neconforme, afişarea preţului de referinţă incorec, precum şi informarea eronată privind dreptul de denunţare unilaterală la contract în conformitate cu prevederile OUG 34/2014.

Majoritatea magazinelor online mari au avut sesizari sau reclamaţii, iar acestea sunt în curs de cercetare, precizează autoritatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici