Ce se întâmplă în „Chop”, sala de şedinţă de care se tem cel mai mult angajaţii Amazon

  • „Chop” este cea mai de temut încăpere din cartierul general al Amazon.
  • Îi aparţine lui Andy Jassy, noul CEO al companiei.
  • Cine intră în această sală riscă să nu mai calce vreodată pe acolo, dacă nu-şi joacă bine cărţile.
1622 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă în „Chop”, sala de şedinţă de care se tem cel mai mult angajaţii Amazon

Ce se întâmplă în „Chop”, sala de şedinţa cea mai temută de către angajaţii Amazon

În Seattle, la sediul Amazon, există o sală de conferinţe de care angajaţii sunt speriaţi. Cine intră în sală, dacă nu îşi joacă bine rolul, riscă să nu mai pună niciodată piciorul pe acolo.

Se numeşte „The Chop” şi este camera în care CEO-ul Amazonului, Andy Jassy, omul care a preluat conducerea de la Jeff Bezos şi intenţiona să angajeze alte 55.000 de persoane.

În „Chop”, noul boss de la Amazon discută despre noile proiecte ale companiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici