Ce spune europarlamentarul Siegfried Mureşan despre cele 33 de miliarde pe care România le va primi de la UE

  • Comisia Europeană propune un plan de relansare a economiei de 750 de miliarde de euro
  • România ar putea primi 33 miliarde de euro
  • Europarlamentarul Siegfried Mureşan spune că banii ne vor ajuta să ne revenim după criză
1091 afișări
Imaginea articolului Ce spune europarlamentarul Siegfried Mureşan despre cele 33 de miliarde pe care România le va primi de la UE

Ce spune un europarlamentar despre cele 33 de miliarde pe care România le va primi de la UE

Comisia Europeană propune un fond de relansare a economiei de 750 de miliarde de euro, dintre care România ar putea primi 33 miliarde de euro.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan este de părere că banii vor ajuta la revenirea mai uşoară a economiei, după criza provocată de noul coronavirus.

„Important: 33 de miliarde de euro va primi România din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus astăzi de Comisia Europeană pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Cele 33 de miliarde de euro vor fi, în mare parte, fonduri nerambursabile, dar şi credite în condiţii avantajoase.

Vorbim de fonduri noi, în plus faţă de fondurile structurale şi de coeziune pe care România oricum urmează să le primească în viitorul buget multianual al UE.

Este un sprijin extrem de consistent care ne va ajuta să ne revenim mult mai uşor după criză. Sunt mulţi bani cu care putem construi multe lucruri bune pentru oameni”, scrie Mureşan într-o postare pe un site de socializare.

Dacă va fi aprobat de Consiliul European, acest plan este cel mai amplu proiect de relansare lansat vreodată de Uniunea Europeană.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici