Cea mai mare comandă înregistrată de Elefant.ro în campania Singles Day

Cea mai mare comandă pe care Elefant.ro a înregistrat-o în campania de reduceri Singles Day, derulată luni 11 noiembrie, a conţinut doar parfumuri şi s-a ridicat la 11.000 de lei. Acesta va fi livrată la Băile Herculane, potrivit unui comunicat remis marţi, MEDIAFAX.

1642 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare comandă înregistrată de Elefant.ro în campania Singles Day

Cea mai mare comandă înregistrată de Elefant.ro în campania Singles Day

De asemenea, Elefant.ro a vândut 140.000 de produse luni, până la miezul nopţii, dintre comenzile plasate, 75% au fost emise de pe telefonul mobil.

Comenzile vor pleca către mai mult de 1.000 de localităţi din toată ţara, iar aproximativ 50% dintre acestea vor fi livrate în pickup-points. Reclama companiei de pe YouTube a fost vizualizată de 2 milioane de ori.

Cele mai căutate branduri au fost Fossil, LEGO, Hugo Boss, Versace, Calvin Klein, însă produsul cel mai vândut a fost cartea Tatuatorul de la Auschwitz de Heather Morris.

În cursul zilei de luni Elefant.ro a organizat, pentru pentru prima oară în România, campania de reduceri Singles Day, în aceeaşi zi în care evenimentul de cumpărături a avut loc în China.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici