Ceaţă pe aeroportul din Timişoara. Zece curse aeriene au întârzieri

Zece curse aeriene operate de compania Carpatair care ar fi trebuit să aterizeze sau să decoleze, joi, de pe Aeroportul Internaţional din Timişoara înregistrează întârzieri de până la o oră, din cauza ceţii din zona pistei.

89 afișări
Imaginea articolului Ceaţă pe aeroportul din Timişoara. Zece curse aeriene au întârzieri

Zece curse aeriene înregistrează întârzieri din cauza ceţii din zona Aeroportului din Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că zece curse aeriene care urmau să aterizeze sau să decoleze, joi, de pe acest aeroport înregistrează întârzieri de până la o oră, din cauza ceţii din zona pistei.

Conform site-ului Aeroportului Internaţional din Timişoara, toate cursele care înregistrează întârzieri din cauza ceţii sunt ale companiei Carpatair.

Astfel, sunt afectate cursele care trebuiau să sosească de la Cernăuţi, Lvov, Chişinău, Bacău şi Iaşi şi care apoi urmau să preia pasageri şi să plece către Roma, Bologna, Verona, Bergamo şi Veneţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici