CEC Bank anunţă disfuncţionalităţi la tranzacţiile efectuate cu cardul

  • CEC Bank anunţă că miercuri se înregistrează disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte tranzacţiile efectuate cu cardul la ATM-uri sau la comercianţi.
  • În plus, banca a decis să prelungească programul de miercuri al unităţilor sale până la ora 17.30, cu unele excepţii.
195 afișări
Imaginea articolului CEC Bank anunţă disfuncţionalităţi la tranzacţiile efectuate cu cardul

CEC Bank anunţă disfuncţionalităţi la tranzacţiile efectuate cu cardul

„În acest moment, tranzacţiile efectuate cu cardurile CEC Bank la ATM-uri şi la comercianţi funcţionează cu întreruperi, motiv pentru care ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanţii băncii.

Aceştia anunţă că, până la remedierea problemelor, clienţii pot efectua operaţiuni prin platformele de internet şi mobile banking şi pot retrage bani din cont de la ghişeul băncii, fără comision de retragere numerar.

În plus, banca a decis să prelungească programul de miercuri al unităţilor sale până la ora 17.30, cu unele excepţii. Clienţii băncii vor fi informaţi imediat ce problemele vor fi remediate, au mai transmis reprezentanţii CEC Bank.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici