Cel mai bun trimestru înregistrat vreodată. Ce venituri a raportat Apple

Apple a anunţat joi seară rezultatele financiare pentru trimestrul 4 2022, raportând un venit record de 123,9 mld. de dolari, în creştere cu 11% faţă de anul trecut. Profiturile au ajuns la 34,6 miliarde de dolari, în creştere cu 20%.

267 afișări
Imaginea articolului Cel mai bun trimestru înregistrat vreodată. Ce venituri a raportat Apple

Apple a raportat venituri de 123,9 mld. de dolari, cel mai bun trimestru înregistrat vreodată

Este cel mai bun trimestru înregistrat vreodată de companie.

„Rezultatele de pe trimestrul 4 au fost făcute posibile de linia noastră de produse inovatoare şi servicii”, a spus Tim Cook, CEO Apple. ”Suntem mulţumiţi să vedem răspunsul din partea clienţilor din jurul lumii într-un moment când a rămâne conectat nu a fost niciodată mai important. Noi facem tot ce putem pentru a construi o lume mai bună, făcând progrese înspre ţinta noastră de a deveni CO2-neutral pe tot lanţul de aprovizionare”, a adăugat el.

Boardul de directori de la Apple a declarat un dividend de 0,22 dolari per acţiune.

La bursă, acţiunile sunt vineri dimineaţă în creştere cu 5% în pretranzacţionare. Capitalizarea Apple ajunge la 2.600 mld. dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici