Cel mai cunoscut brand de mobilă din lume cheltuie 100 milioane de euro pentru combaterea schimbărilor climatice

IKEA, cel mai mare grup de mobilă din lume, a declarat miercuri, că va cheltui aproximativ 100 milioane de euro (110 milioane dolari) în vederea sprijinirii furnizorilor săi direcţi în trecerea la energia regenerabilă, transmite Reuters.

578 afișări
Imaginea articolului Cel mai cunoscut brand de mobilă din lume cheltuie 100 milioane de euro pentru combaterea schimbărilor climatice

Cel mai cunoscut brand de mobilă din lume cheltuie 100 milioane de euro pentru combaterea schimbărilor climatice

Totodată, proprietarul brand-ului Inter IKEA, care este responsabil de aprovizionare, a afirmat că a planificat să investească în jur de 100 milioane de euro în proiecte de eliminare a carbonului din atmosferă prin reîmpădurire şi protecţia pădurilor, potrivit sursei citate.

El a mai spus că noile investiţii vor face parte din strategia sa pentru ca IKEA să devină un factor pozitiv pentru climă până în 2030.

În septembrie, Grupul Ingka, care deţine majoritatea magazinelor IKEA, s-a angajat să-şi depăşească obiectivul din 2020 pentru a produce la fel de multă energie regenerabilă ca energia pe care o consumă până la sfârşitul anului.

Peste 400 de firme, inclusiv IKEA, H&M, Coca-Cola şi Sony s-au angajat la o iniţiativă susţinută de U.N., care să contribuie la limitarea încălzirii globale la sub două grade Celsius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ikea,
clima,
furnizori

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici