Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în România. Când şi unde va fi deschis

Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, cu o suprafaţă totală de 260 metri pătraţi, din care 160 sunt destinaţi retailului, va fi deschis în România. În cadrul noului magazin există şi o zonă special amenajată de training şi prezentări destinate utilizatorilor de produse Apple.

2662 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în România. Când şi unde va fi deschis

Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în România. Când şi unde va fi deschis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania iStyle Bucharest SRL va deschide, vineri, cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în Băneasa Shopping City, cu o suprafaţă totală de 260 metri pătraţi, din care 160 sunt destinaţi retailului.

"Amenajarea magazinului, conceput după cele mai recente standarde Apple, a necesitat investiţii de peste 250.000 de euro, la care se adaugă fondurile pentru produsele demo şi stocul de produse destinat comercializării. Spaţiul generos ne va permite să expunem spre vânzare cea mai mare gamă de accesorii dedicată Apple din România, cu peste 7.000 de repere diferite", a declarat, miercuri, directorul general iStyle Bucharest, Dora Anca Popeneciu.

Cu o reţea de patru magazine (unul în Cluj, restul în Capitală), iStyle intenţionează să deschidă alte două unităţi în următoarele 12 luni.

"În partea a doua a anului, cel mai probabil în octombrie sau noiembrie, vom deschide un nou magazin, posibilele locaţii fiind centre comerciale din Iaşi, Timişoara, Constanţa sau Cluj", a spus Popeneciu.

iStyle Bucharest este singurul Apple Premium Reseller din România. Cu o experienţţă de peste 10 ani în desfacerea produselor Apple pe piaţa locală, compania a înregistrat vânzări de 6,2 milioane de euro în 2011, în creştere cu 27% faţă de anul precedent.

"Pentru acest an avem ca obiectiv creşterea vânzărilor cu cel puţin 15%", a spus Popeneciu.

Ea a adăugat că cele mai vândute produse din punct de vedere cantitativ sunt iPhone, iPad şi MacBook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici