Cel mai mare magazin Peek & Cloppenburg din România, deschis în Mega Mall

Cu ocazia inaugurării magazinului Peek & Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adaugă în portofoliul său cea mai mare reprezentanţă Peek & Cloppenburg din România, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din ţară.

4980 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare magazin Peek & Cloppenburg din România, deschis în Mega Mall

Cu peste 60 de magazine în ţara mamă şi alte 45 de magazine în Austria şi Europa Centrală şi de Est, retailerul german inaugurează în Mega Mall cel de-al treilea magazin din Bucureşti şi cel de-al patrulea din România.

Magazinul va avea o suprafaţă de aproximativ 5.000 metri pătraţi, desfăşurată pe două niveluri, nivelul 1 şi parter, în zona atrium sud, iar accesul în magazin se face de pe ambele niveluri.

Peek & Cloppenburg din Mega Mall va găzdui până la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru bărbaţi, femei, cât şi pentru copii: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review şi multe altele.

“Deschiderea celui mai mare Peek & Cloppenburg din România confirmă încă o dată faptul că Mega Mall face parte din elita centrelor comerciale ale Bucureştiului. Începând cu data de 1 octombrie, suntem mândri să venim în întâmpinarea publicului nostru cu aproape 500 de branduri în plus, toate acestea sub umbrela unuia dintre cei mai mari şi apreciaţi retaileri de pe piaţa europeană” a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici