Cel mai scump penthouse la vânzare în Bucureşti. Câte camere are şi cât costă - FOTO

Cel mai scump penthouse scos la vânzare în Bucureşti costă 3,5 milioane euro, are o suprafaţă utilă de 560 de metri pătraţi şi 12 camere, saună, cramă şi jacuzzi, dispuse pe două etaje, şi este amplasat în zona Nordului, potrivit datelor portalului Imobiliare.ro.

6363 afișări
Imaginea articolului Cel mai scump penthouse la vânzare în Bucureşti. Câte camere are şi cât costă - FOTO

Cel mai scump penthouse la vânzare în Bucureşti. Câte camere are şi cât costă (Imagine: Imagine: www.imobiliare.ro)

Portalul a realizat un clasament al celor mai scumpe penthousuri scoase la vânzare în cele mai importante oraşe din ţară, pe baza datelor listate pe Imobiliare.ro.

Micile ansambluri rezidenţiale construite în perioada de criză în nordul Capitalei ocupă primele locuri în rândul proprietăţilor exclusiviste de pe acest segment.

Astfel, în Capitală cel mai scump apartament scos la vânzare este un penthouse de 3,5 milioane de euro.

GALERIE FOTO

Acesta ocupă etajele cinci şi şase ale unui imobil de apartamente din zona Nordului, construit în 2005. Locuinţa dispune de o suprafaţă utilă de 562 de metri pătraţi şi este formată din 12 camere, o bucătărie, şase băi şi două balcoane. Proprietatea este dotată cu saună, cramă, jacuzzi şi lift şi vine "la pachet"cu trei locuri de parcare în garajul imobilului.

Pe locul al doilea în clasament se situează un apartament de pe şoseaua Nordului pe care proprietarul cere două milioane de euro.

Locuinţa de tip duplex este amplasată la etajele cinci şi şase ale unui bloc construit în anul 2009. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 330 de metri pătraţi şi este format din şase camere, o bucătărie şi patru băi. Proprietatea dispune şi de o terasă de 140 de metri pătraţi, precum şi de două locuri de parcare în subteran.

Tot două milioane de euro este preţul cerut pentru un penthouse situat într-un bloc construit în 2012, în zona Dorobanţi.

Apartamentul ocupă ultimele două nivele ale imobilului şi dispune de o suprafaţă utilă de 960 de metri pătraţi, distribuită între 14 camere, 14 băi şi patru bucătării.

Un preţ apropiat, respectiv de 1,9 milioane de euro, este cerut pentru un alt penthouse de tip duplex (etajele cinci şi şase) dintr-un imobil construit în anul 2008 în zona de nord a Bucureştiului.

Apartamentul dispune de o suprafaţă utilă de 428 de metri pătraţi, împărţită între patru camere, trei băi, o bucătărie şi terasă. Locuinţa are vedere la parcul Herăstrău.

Preţurile din provincie sunt cu mult mai jos decât cele din Capitală.

Astfel, în Braşov, oraşul care locul al doilea în clasamentul oraşelor cu cele mai mari preţuri la penthouse-uri, cel mai scump apartament scos la vânzare costă 700.000 de euro şi ocupă ultimele trei etaje (un etaj propriu-zis plus două nivele de mansardă) ale unui imobil construit în anul 2010 în centrul istoric al oraşului. Proprietatea dispune de o suprafaţă utilă de 290 de metri pătraţi şi cuprinde şase camere, patru băi, o bucătărie şi trei balcoane.

Alt penthouse din zona Braşovului vechi (care face parte dintr-un imobil construit în anul 2007) are un preţ cerut de 499.000 de euro. Proprietatea este complet mobilată, are o suprafaţă utilă de 300 de metri pătraţi şi dispune de patru camere, trei băi, o bucătărie, două balcoane şi două locuri de parcare.

În Constanţa, un penthouse situat într-un imobil din 2008 are un preţ cerut de 279.000 de euro. Proprietatea are trei camere (plus o bucătărie şi două băi) şi o suprafaţă utilă de 144 de metri pătraţi, la care se adaugă o terasă de 130 de metri pătraţi.

Totodată, 265.000 de euro este preţul cerut pentru un apartament situat la etajul superior al unui bloc construit în anul 2008 în zona Faleza Nord. Proprietatea dispune de o suprafaţă utilă de 265 de metri pătraţi şi este formată din cinci camere, o bucătărie şi trei băi.

Cel mai scump penthouse în Cluj-Napoca este scos la vânzare pentru 260.000 de euro. Acesta ocupă ultimele două etaje din şapte ale unui bloc de apartamente construit în anul 2008 în zona Bună Ziua. Locuinţa are cinci camere (plus trei băi şi o bucătărie) şi dispune de o suprafaţă utilă de 205 metri pătraţi, la care se adaugă 148 de metri pătraţi de terasă. Un preţ uşor mai redus, de 240.000 de euro, vrea să obţintă proprietarul unui penthouse de 240 de metri pătraţi utili (plus 32 de metri pătraţi de terasă) amplasat într-un bloc construit în 2009 în zona Andrei Mureşanu. Locuinţa are trei camere, trei băi şi o bucătărie.

În Timişoara, un penthouse ce ocupă ultimele două etaje din patru ale unui imobil construit în 1992 este scos la vânzare la un preţ de 250.000 de euro. Situată în zona Dorobanţilor, locuinţa dispune de o suprafaţă utilă de 220 de metri pătraţi, distribuită între cinci camere, o bucătărie, trei băi şi trei balcoane. Proprietatea dispune şi de două locuri de parcare. Pentru 240.000 de euro este preţul cerut pentru un apartament de tip duplex dintr-un imobil nou (construcţie 2011) situat în centrul Timişoarei. Proprietatea are o suprafaţă utilă de 135 de metri pătraţi şi este formată din patru camere, două băi, bucătărie şi două terase.

La Iaşi pot fi găsite cele mai ieftine astfel de proprietăţi, având în vedere că un penthouse situat în zona Copou are un preţ cerut de 199.000 de euro. Proprietatea are o suprafaţă utilă de 180 de metri pătraţi şi face parte dintr-un imobil cu cinci etaje construit în anul 2011. Locuinţa este complet mobilată, are patru camere, o bucătărie, două băi şi trei balcoane. Un preţ apropiat, de 198.000 de euro – are un alt apartament similar din zona Copou, amplasat însă într-un bloc cu cinci nivele construit în 2007. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 180 de metri pătraţi şi este compusă din cinci camere, bucătărie, două băi şi terasă.

Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro a depăşit de curând pragul de 32 000 de vizitatori unici pe zi şi cuprinde una dintre cele mai mari baze de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici