Cele mai ciudate şi amuzante căutări de pe eMag de anul acesta: De la ”Câine ciu ua ua” şi ”empetrei” la ”boxe să zurească vecinii”

Ca în fiecare an, eMag a alcătuit o listă cu cele mai ciudate şi amuzante căutări ale clienţilor pe site. Spre exemplu, utilizatorii eMag ştiu exact ce caută şi ce vor: ”tractoare telecomandă care are becuri automate merg ara cu o apăsare buton” sau ”boxe să zurească vecinii”. Desigur, nu lipsesc clasicele ”membrana invelit salam” sau ”avocat divorţ”, pe care eMag le-a pus sub categoria ”în curând pe eMag”, scrie ZF.

4945 afișări
Imaginea articolului Cele mai ciudate şi amuzante căutări de pe eMag de anul acesta: De la ”Câine ciu ua ua” şi ”empetrei” la ”boxe să zurească vecinii”

Cele mai ciudate şi amuzante căutări de pe eMag de anul acesta: De la ”Câine ciu ua ua” şi ”empetrei” la ”boxe să zurească vecinii”

Vedeţi mai jos o listă cu cele mai amuzante căutări:


Nici la review-uri utilizatorii eMag nu s-au lăsat mai prejos. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici