Celebrităţi care au devenit antreprenori de succes. În ce domenii au făcut afaceri de milioane de dolari

Cele mai cunoscute vedete internaţionale au ştiut să profite de pe urma imaginii lor şi s-au implicat în business-uri care să le rotunjească şi mai mult veniturile. Vorbim despre celebrităţi precum Paul Newman, Gwen Stefani, Clint Eastwood sau Robert de Niro.

1472 afișări
Imaginea articolului Celebrităţi care au devenit antreprenori de succes. În ce domenii au făcut afaceri de milioane de dolari

Celebrităţi care au devenit antreprenori de succes. În ce domenii au făcut afaceri de milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Au succes în viaţa profesională şi asta i-a determinat să-şi investească economiile în proprile afaceri. Spre ce domenii s-au orientat starurile?

Robert De Niro, nefiind străin în ceea ce priveşte business-urile cu restaurante, deţine două francize alimentare. Restaurantul său cu tematica sushi, Nobu, include astăzi 24 de locaţii, precum Los Angeles, Hong Kong sau Cape Town. Valoarea brandului său este estimată la aproape 250 milioane de dolari.

De Niro este însa şi proprietarul unei cafenele italiene, deschisă iniţial în Los Angeles şi prezentă la ora actuala în oraşe precum New York, Miami ori Las Vegas.

Sandra Bullock este una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood şi pare să-i mearga la fel de bine şi în afacerile pe care le are în Austin, Texas. Actriţa este proprietara restaurantului Bess Bistro, unde se găsesc mâncaruri diverse, începand cu burgeri şi terminând cu macaroane cu branză, la preţuri moderate. Totodată, Sandra Bullock deţine brutăria Fancy Walton&Staple şi un magazin de flori.

Citeşte mai multe despre afacerile celebrităţilor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici