Centrul oraşului Bucureşti, împânzit de reclame la un studio de videochat. Campania, comentată de Bogdan Naumovici

  • Un studio de videochat a împânzit centrul capitalei cu afişe publicitare
  • În acest domeniu există câştiguri cuprinse între 30.000 şi 200.000 de €
  • România are peste 450.000 de modele de videochat
14911 afișări
Imaginea articolului Centrul oraşului Bucureşti, împânzit de reclame la un studio de videochat. Campania, comentată de Bogdan Naumovici

Centrul Bucureştiului, împânzit de reclame la videochat

Subiect (încă) tabu în România. Un studio de videochat a împânzit centrul Bucureştiului cu afişe publicitare.

Imaginea campaniei este Biana Drăguşanu, iar sloganul - „Ai 30 de ani şi n-ai făcut milionu’?” sau „Adidaşii tăi au patru dungi?". Răspunsul este acelaşi: schimbă-ţi jobul.

Subiectul a fost dezbătut marţi seară, la ŞTIU, pe Aleph News:

Este un subiect fierbinte şi, cumva, România este bine cunoscută în afară ca având femei frumoase.

Ce ne interesează pe noi este faptul că intră banii în economie. Până la urma urmei, este mai important decât să se facă evaziune fiscală şi trebuie să ne gândim că vorbim de 450.000 de modele de videochat pe care le are România.

Sumele pe care le câştigă sunt destul de mari, undeva între 30.000 de euro şi 200.000 de euro. Sunt fete care câştigă şi 30.000 de euro neimpozabil.

„Nu e o campanie atât de rea. Nu-ţi imaginezi că e o meserie de vocaţie. Te duci să faci nişte bani. Nu este: vreau să fac videochat, sunt pasionată de videochat. Şi atunci mesajele din campanie despre asta vorbesc. Despre făcut bani. Eu mă bucur că au ajuns atât de mari şi s-au profesionalizat atât de tare încât se gândesc să facă şi campanii outdoor. Că nu e nici ieftină, deloc”, crede Bogdan Naumovici, director de creaţie Agenţia 23.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici