Centrul comercial ParkLake, ocupat în proporţie de 70% cu un an înaintea inaugurării. Cum va arăta mall-ul de 180 de milioane de euro - FOTO

Centrul comercial ParkLake, dezvoltat în parteneriat de Sonae Sierra şi Caelum Development pe locul fostei baze sportive Spartac din Titan, are chiriaşi pentru 70% din suprafaţa de 70.000 de metri pătraţi închiriabili, cu un an înaintea inaugurării.

14067 afișări
Imaginea articolului Centrul comercial ParkLake, ocupat în proporţie de 70% cu un an înaintea inaugurării. Cum va arăta mall-ul de 180 de milioane de euro - FOTO

Centrul comercial ParkLake, ocupat în proporţie de 70% cu un an înaintea inaugurării. Cum va arăta mall-ul de 180 de milioane de euro (Imagine: parklake.ro)

Centrul va avea 200 de magazine, 23 de restaurante, un cinematograf multiplex şi 2.600 de locuri de parcare în subteran. Cele mai mari şanse pentru a ocupa zona cinematografelor le au cei de la Cinema City.

Ingo Nissen, managing director Sonae Sierra, speră ca investiţia de 180 de milioane de euro să fie inaugurată în primăvara anului viitor.

"Cartierul Titan are o densitate de 30.000 de locuitori pe kilometru pătrat, plasând zona pe locul trei între cele mai dense din Europa. Doar Moscova şi Barcelona au o densitate mai mare decât Titan. Am turnat deja 50% din beton, iar acum se poate observa deja şi structura exterioară. Vrem să-l inaugurăm în primăvara lui 2016. Centrul comercial va fi unul prietenos cu mediul, car va reduce consumul de apă şi energie, iar gunoiul va fi selectat şi reciclat", a spus Nissen, care a precizat că la şantier vor lucra între 500 şi 2.000 de muncitori, iar după inaugurare alte 2.000 de persoane vor avea locuri de muncă.

Potrivit lui Nissen, centrul comercial va putea deservi 1,5 milioane de locuitori ai Bucureştiului, care pot ajunge la mall în maximum 30 de minute, în timp ce în zona de zece minute locuiesc 500.000 de persoane.

Retailerul Carrefour va fi coproprietar al terenului, grupul francez luând decizia de a cumpăra suprafaţa pe care va fi amenajat hipermarketul.

Compania portugheză Sonae Sierra deţine peste 46 de centre comerciale în 14 ţări de pe patru continente, a căror valoare depăşeşte 6 miliarde de euro.

În România, Sonae Sierra mai deţine centrul comercial City Mall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici