Cererea pentru locuinţe noi a crescut în ultimele şase luni

Cererea pentru locuinţe noi a crescut în ultimele şase luni, a declarat Shimon Galon, directorul executiv al dezvoltatorului imobiliar GTC România, menţionând că în acest interval a reuşit să vândă circa 10 apartamente pe lună în complexul Rose Garden din Colentina, contractat în proporţie de 70%.

333 afișări
Imaginea articolului Cererea pentru locuinţe noi a crescut în ultimele şase luni

Cererea pentru locuinţe noi a crescut în ultimele şase luni

"În ultimele şase luni am observat o creştere a cererii de locuinţe noi. Proiectul (Rose Garden, n.r.) este finalizat, există o comunitate numeroasă, iar ofertele sunt atractive. Astfel, ritmul actual de vânzări în Rose Garden este de aproximativ 10 locuinţe pe lună şi estimăm că acesta va creşte la 15 locuinţe vândute lunar", a declarat Galon, într-un comunicat al Coldwell Banker Affiliates of România, agentul de vânzare al complexului.

Coldwell a intermediat, în ultimele cinci luni, vânzarea a 50 de locuinţe în cadrul Rose Garden, proiect devoltat de către GTC în parteneriat cu Deutsche Bank.

Rose Garden este amplasat pe Şoseaua Colentina din Bucureşti, în apropiere de Piaţa Obor. Proiectul este format din 908 locuinţe, studiouri şi apartamente cu două şi trei camere, incluse în 11 clădiri. Ansamblul este ocupat în proporţie de peste 70%, comunitatea din Rose Garden numărând mai mult de 1.500 de locuitori.

Preţurile de vânzare pentru apartamente din Rose Garden pornesc de la 53.000 de euro, TVA inclusă, pentru un studio şi de la 69.000 de euro, TVA inclusă, pentru un apartament cu două camere.

Rose Garden este primul proiect rezidenţial dezvoltat pe plan local de către GTC, care a construit şi ansamblul FeliCity, amplasat în zona Băneasa. Dezvoltatorul a lansat recent faza a doua a proiectului FeliCity, unde preţurile pornesc de la 60.000 de euro pentru un apartament cu două camere şi de la 73.780 de euro pentru un apartament cu trei camere.

GTC, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiune, a mai construit in Romania proiectele de birouri Europe House, America House şi City Gate (toate aflate în Bucureşti), precum şi patru centre comerciale sub brandul Galleria. Recent compania a anunţat că va vinde trei din cele patru centre comerciale, pe motiv că acestea aduc pierderi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici