CFR a încheiat contracte de consultanţă de 1,5 milioane lei pentru moderinzarea de poduri şi podeţe

CFR a încheiat cu Institutul de Studii şi Proiectǎri Cǎi Ferate (ISPCF) şi cu firma Baicons Impex trei contracte de consultanţă, în valoare totală de 1,5 milioane de lei, pentru modernizarea a şapte poduri şi cinci podeţe de cale ferată de pe raza Regionalelor Braşov, Constanţa şi Timişoara.

114 afișări
Imaginea articolului CFR a încheiat contracte de consultanţă de 1,5 milioane lei pentru moderinzarea de poduri şi podeţe

CFR a încheiat contracte de consultanţă de 1,5 milioane lei pentru moderinzarea de poduri şi podeţe (Imagine: Shutterstock)

Proiectele sunt incluse în Programul Operaţional Sectorial Transport 2007-2013.

ISPCF (Institutul de Studii şi Proiectǎri Cǎi Ferate Bucureşti) va asigura servicii de consultanţă, în valoare totală de 904.308 lei, în domeniul ingineriei şi construcţiilor şi de supraveghere a lucrărilor de modernizare a trei poduri şi patru podeţe de cale ferată de pe raza regionalelor Braşov şi Constanţa, iar Baicons Impex va asigura servicii de consultanţă, în valoare totală de 634.790 lei, în domeniul ingineriei şi construcţiilor şi de supraveghere a lucrărilor de modernizare a patru poduri şi a unui podeţ de cale ferată de pe raza regionalei Timişoara.

"Continuarea proiectelor pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii feroviare reprezintă o prioritate care contribuie în mod direct la realizarea obiectivului strategic de creştere a cotei actuale de piaţă a transportului feroviar de călători şi marfă", a declarat, într-un comunicat Macarie Moldovan, directorul general al CFR.

Contractele atribuite prin licitaţii deschise, cu anunţ de participare, au durata de valabilitate de minim 21 de luni şi de maximum 37 de luni, sursa de finanţare fiind asigurată de Comisia Europeană, în proporţie de 85%, prin Fondul European de Dezvoltare Regională, şi de Bugetul de Stat, în proporţie de 15%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici