CFR Călători: Bilete la jumătate de preţ, de Dragobete, către Constanţa şi Valea Prahovei

Pasagerii din Bucureşti vor putea achiziţiona, de Dragobete, bilete la jumătate de preţ către Valea Prahovei şi Constanţa, prin oferta pentru călătorie în doi, lansată de CFR Călători, se arată într-un comunicat transmis, vineri.

250 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Bilete la jumătate de preţ, de Dragobete, către Constanţa şi Valea Prahovei

CFR Călători: Bilete la jumătate de preţ, de Dragobete, către Constanţa şi Valea Prahovei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

CFR Călători anunţă că în 24 februarie, de Dragobete, pune în vânzare bilete la jumătate de preţ sub sloganul "Jumătate voi, jumătate noi! Ofertă de călătorie în doi!".

"Pasagerii pot călători din Bucureşti spre Valea Prahovei sau Constanţa plătind cu 50 la sută mai puţin, prin oferta pentru călătorie în doi. Reducerea de 50 la sută din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio şi este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţii şi agenţii de voiaj CFR", se arată în comunicatul transmis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, oferta se acordă în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri: IR 1631 Bucureşti Nord (07.00) - Braşov (09.40), IR 1538 Braşov (20.38) - Bucureşti Nord (23.18), IR 1581 Bucureşti Nord (07.30) - Constanţa (09.30) şi IR 1588 Constanţa (19.00) - Bucureşti Nord (21.01).

Astfel, două bilete de la Ploieşti Vest la Braşov cu trenul IR 1631 la clasa a II-a, în ziua de 24 februarie, vor costa 40 de lei, două bilete de la Braşov la Bucureşti Nord cu trenul IR 1538 la clasa a II-a vor costa 54,5 lei, iar două bilete de la Bucureşti Nord la Constanţa cu trenul IR 1581 la clasa a II-a vor costa 66 de lei.

"Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului de 4 lei se achită integral. Exemplele prezentate includ tariful de rezervare a locului pentru două bilete", se mai arată în comunicat.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii pot să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să sune la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern)şi 021.314.5528 (pentru traficul internaţional Gara de Nord Bucureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici