CFR Marfă şi Bechtel, în topul companiilor din ţări UE care au anunţat cele mai multe concedieri!

Operatorul feroviar CFR Marfă şi Bechtel România se află în top cinci companii din UE care au anunţat cele mai multe concedieri în primele trei luni ale anului, potrivit unei centralizări realizate de Eurofound.

12 afișări
Imaginea articolului CFR Marfă şi Bechtel, în topul companiilor din ţări UE care au anunţat cele mai multe concedieri!

CFR Marfă şi Bechtel, în topul companiilor din ţări UE care au anunţat cele mai multe concedieri! (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Cele două companii au anunţat, în total, disponibilizarea a peste 8.600 de salariaţi. De altfel, România se află pe poziţia a doua în UE la numărul de concedieri anunţate în primul trimestru al anului, dar şi pe locul al treilea la numărul de joburi nou create.

Potrivit Eurofound, în primele trei luni ale anului 2010 a fost anunţată desfiinţarea a peste 80.000 de locuri de muncă în UE şi crearea a doar puţin peste 30.000.

Citeşte mai multe despre
concedierile de la CFR Marfă şi Bechtel pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici