CFR SA vrea să modernizeze 12 poduri şi podeţe cu 67 milioane lei

CFR SA vrea să modernizeze 12 poduri şi podeţe aflate pe raza regionelelor Braşov, Timişoara şi Constanţa, valoarea estimativă a contractului fiind de 67,26 milioane lei, fără TVA, a anunţat, marţi, administratorul infrastructurii feroviare.

229 afișări
Imaginea articolului CFR SA vrea să modernizeze 12 poduri şi podeţe cu 67 milioane lei

CFR SA vrea să modernizeze 12 poduri şi podeţe cu 67 milioane lei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Lucrările de reabilitare a celor şapte poduri şi cinci podeţe se vor realiza pe trei loturi, pentru fiecare regională în parte, respectiv un pod şi două podeţe la Braşov, două poduri şi două podeţe la Constanţa şi patru poduri şi un podeţ la Timişoara.

Contractul este finanţat cu fonduri nerambursabile, de la Comisia Europeană, în proporţie de 69,25%, şi de la bugetul de stat - 30,75%.

Durata de valabilitate a contractului este de 36 de luni de la semnare, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, cu o proporţie de 80% pentru preţ, şi 20% pentru componenta tehnică.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 25 octombrie, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici