Chairry Design & Furniture înregistrează o creştere de 100% a volumului de business în T1 2023, faţă de T1 2022

  • Compania de fit-out şi soluţii de mobilier Chairry Design & Furniture îşi dublează volumul de business în T1 2023 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2022, înregistrând vânzări de aproape 1 milion de euro la început de an.
  • Compania semnează un număr de 74 noi proiecte la începutul anului curent, însumând un total de 2.500 mp de amenajări interioare cu mobilier importat sau produs local.
  • Cele mai noi tendinţe în domeniul designului interior includ utilizarea materialelor reciclabile, a obiectelor de mobilier sustenabile şi prietenoase cu mediul sau utilizarea culorilor apropiate de cele care se regăsesc în natură: terracota, verde, olive ş.a.
199 afișări
Imaginea articolului Chairry Design & Furniture înregistrează o creştere de 100% a volumului de business în T1 2023, faţă de T1 2022

Bucureşti, 16 mai 2023 – Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out – soluţii de mobilier şi amenajări interioare complete, şi-a dublat volumul de business în T1 2023 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2022. Astfel, la început de an, compania a furnizat piese de mobilier pentru aproximativ 2.500 mp de amenajări interioare, reprezentând un volum total de vânzări de 800.000 EUR. Majoritatea cererilor la început de an provin dinspre segmentele HORECA  şi amenakări de birouri, în proporţii egale. 

Volumul total de piese de mobilier livrate în primele luni ale anului se ridică la peste 3.000 de piesem, iar între tendinţele care se remarcă anul acesta se numără utilizarea materialelor reciclabile, a articolelor sustenabile de mobilier sau tendinţa spre zero waste şi reutilizare.

Printre cele mai cunoscute proiecte recent încheiate sau semnate la începutul anului curent se numără reţeaua de restaurante Stradale (Bucureşti, Cluj şi Timişoara), amenajări interioare pentru jucători precum IFM Prover, Continental Automotive, SSAT, BCR, reţeaua agenţiilor Superbet, hotelurile Teleferic din Poiana Braşov, Hotel Sinaia, Fapaco (Novum), Anchor Group, NEPI Investment, Bog`Art, Globalworth sau Hills.

„Deşi ultimii ani au adus instabilitate şi cuvintele - cheie ale mediului de business au fost transformare şi adaptare, pentru noi tocmai abordarea flexibilă, pe o piaţă de fit-out destul de rigidă, ne-a adus creşterea volumului de business. În contextul în care toţi proprietarii de spaţii încearcă să devină mai competitivi pe piaţă, atât în a-şi atrage clientela cât şi pentru confortul angajaţilor care ocupă aceste spaţii, apreciem că investiţiile în interioare de calitate vor rămâne la un nivel ridicat,” declară Raluca Dorobanţu, CEO Chairry Design & Furniture.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piaţa locală şi este specializată în design şi amenajări interioare, precum şi în furnizare de soluţii de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier şi a amenajat peste 50.000 mp de spaţii interioare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici