Chinezii de la CEFC au ajuns în etapa finală a tranzacţiei privind 51% din KMG International

Negocierile dintre Compania Naţională KazMunayGas din Kazakhstan (KMG NC) şi compania CEFC (China Energy Company Limited) pentru cumpărarea a 51% din acţiunile KMG International NV au ajuns în etapa finală, informează KMG International, acţionarul majoritar al Rompetrol Rafinare.

689 afișări
Imaginea articolului Chinezii de la CEFC au ajuns în etapa finală a tranzacţiei privind 51% din KMG International

Chinezii de la CEFC au ajuns în etapa finală a tranzacţiei privind 51% din KMG International

Pasul următor este semnarea acordului între KMG NC şi CEFC care atestă angajamentul ferm de a efectua tranzacţia, împreună cu un set de documente.

Activele deţinute şi operaţiunile desfăşurate de KMGI în Europa şi în regiunea Mării Negre vor servi drept platformă de dezvoltare şi vor viza atât creşterea performanţelor operaţionale şi financiare ale KMGI, cât şi extinderea activităţilor şi operaţiunilor efectuate de către CEFC la nivel internaţional.

KazMunayGas este compania naţională de petrol şi gaze a Republicii Kazahstan. CEFC China Energy Company Limited este una din cele mai mari companii private din China. În 2016 a intrat în topul Global Fortune 500, pe poziţia 229.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici