Chiriile în Bucureşti s-au stabilizat! Top chirii în Capitală!

În ciuda faptului că în Bucureşti sunt scoase spre închiriere din ce în ce mai multe apartamente, preţurile rămân totuşi constante, deşi, în mod normal ar trebui să scadă, informează incont.ro.

162 afișări
Imaginea articolului Chiriile în Bucureşti s-au stabilizat! Top chirii în Capitală!

Chiriile în Bucureşti s-au stabilizat! Top chirii în Capitală! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Astfel, preţul mediu de închiriere a unei garsoniere atinge 261 de euro, pentru un apartament de două camere trebuie să plătiţi lunar o medie de 368 de euro, în timp ce chiria pentru apartamentele cu 3 camere a crescut în medie cu 13 euro în luna martie, ajungând la 531 de euro, se arată într-un studiu al site-ului anunturiparticulari.ro.

Citeşte mai multe despre chiriile în Bucureşti pe incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici