Cine este Alexandru Popescu, românul care a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Operaţiunile din Europa de Sud-Est ale Philips Healthcare, divizia de servicii de sănătate a grupului olandez Philips, vor fi conduse de Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, care l-a înlocuit pe Robert Armstrong.

1763 afișări
Imaginea articolului Cine este Alexandru Popescu, românul care a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Cine este Alexandru Popescu, românul care a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

"Începând de astăzi (luni, n.r.), Alexandru Popescu devine noul director general Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. Principalele obiective ale noului director general Philips Healthcare sunt dezvoltarea strategică şi operaţională a business-ului, precum şi consolidarea poziţiei companiei ca lider în îngrijirea sănătăţii. Alexandru Popescu va dezvolta şi implementa strategia Philips Healthcare în România şi în ţările din sud-estul Europei unde compania este prezentă", se arată într-un comunicat al companiei.

Popescu are o experienţă de 15 ani în industria de sănătate şi comerţ, fiind specializat în achiziţii şi investiţii, branding şi identitate, precum şi în dezvoltarea companiei.

A ocupat până în prezent funcţia de director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, conducând operaţiunile companiei din România, Bulgaria şi Republica Moldova.

De-a lungul timpului, Alexandru Popescu a îndeplinit funcţii de conducere în companii medicale precum ISIDA, Regina Maria, Euromedic şi Medicover, având atât responsabilităţi operaţionale, cât şi strategice.

Philips Healthcare asigură servicii în domeniul radiologiei, cardiologiei, oncologiei şi pentru asistenţă medicală la domiciliu şi are aproximativ 37.000 de angajaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici