Cioloş: Experienţa miniştrilor care vin din mediul economic va fi capitalizată de acest Guvern - FOTO

Premierul Dacian Cioloş, prezent marţi seara la Gala ZF, şi-a exprimat convingerea că experienţa şi cunoaşterea cu care vin miniştrii care au activat anterior în mediul economic va fi capitalizată de actualul Guvern, chiar dacă timpul pe care îl au la dispoziţie este scurt.

338 afișări
Imaginea articolului Cioloş: Experienţa miniştrilor care vin din mediul economic va fi capitalizată de acest Guvern - FOTO

Cioloş: Experienţa miniştrilor care vin din mediul economic va fi capitalizată de acest Guvern (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

"Guvernul pe care-l conduc, în Guvernul pe care l-am constituit, comunitatea de business este bine reprezentată pentru că pentru ministere cheie din Guvern m-am orientat spre oameni care vin cu experienţă, care vin cu cunoaştere atât a pieţei cât şi o cunoaştere managerială, o cunoaştere a întreprinderilor româneşti sau celor cu capital străin care au investit în România", le-a spus premierul Cioloş celor prezenţi la Gala ZF 2015.

De asemenea, el apreciază că Executivul va beneficia de experienţa miniştrilor proveniţi din mediul economic, chiar dacă perioada de guvernare nu este prea lungă.

"Sunt convins că această experienţă va fi capitalizată de acest Guvern, chiar dacă timpul pe care îl avem în faţă este scurt", a spus prim-ministrul.

 

De asemenea, el le-a spus oamenilor de afaceri prezenţi că dezvoltarea economică este una dintre priorităţile Cabinetului său şi totodată le-a dat asigurări că va pune în aplicare toate măsurile bune promovate de fostul guvern, dând exemplu Codul fiscal.

Premierul a făcut apel către mediul de afaceri să vină alături de echipa guvernamentală pentru a găsi împreună şi alte măsuri care să permită întreprinzătorilor autohtoni "să se simtă bine" atât pe piaţa româneacă, cât şi pe cea externă.

În acest sens, premierul Dacian Cioloş a amintit că a înfiinţat un grup interministerial condus de vicepremierul Cosmin Borc care va crea o strategie de dezvoltare economică pe termen mediu şi lung, grup la care, în opinia sa, va trebui să se alăture reprezentanţi ai mediului de afaceri, dar şi ai partidelor politice.

Premierul Dacian Cioloş a fost invitatul special al Galei ZF, evenimentul fanion al publicaţiei, care sărbătoreşte 17 ani de la lansare.

 

Tema ediţiei din 2015 a Galei ZF este ”ZFuture - mereu tânăr şi antreprenor”.

“ZFuture – mereu tânăr şi antreprenor” este demersul prin care ZF susţine o nouă generaţie de antreprenori români care trebuie să ducă business-ul românesc înainte, aşa cum predecesorii lor, acum 17 ani, s-au lansat în afaceri fără să ştie unde vor ajunge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici