Circa 7.100 de fermieri au completat electronic declaraţia de suprafaţă pentru subvenţii pe 2010

Circa 7.100 de fermieri au completat electronic declaraţia de suprafaţă, în vederea depunerii cererii de plată pentru schemele de sprijn pe anul 2010, a anunţat miercuri Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

122 afișări
Imaginea articolului Circa 7.100 de fermieri au completat electronic declaraţia de suprafaţă pentru subvenţii pe 2010

Circa 7.100 de fermieri au completat electronic declaraţia de suprafaţă pentru subvenţii pe 2010 (Imagine: Mediafax Foto)

Declaraţiile au fost completate din 13 ianuarie până în prezent şi au vizat o suprafaţă totală de aproape 177.400 de hectare.

Prin intermediul aplicaţiei IPA Online, accesibilă la adresa http://lpis.apia.org.ro/ , fermierii pot realiza online operaţiunile de identificare şi digitizare a parcelelor agricole, stabilindu-şi astfel declaraţia de suprafaţă.

Utilizarea aplicaţiei nu este obligatorie şi nici nu condiţionează acordarea sprijinului pe suprafaţă.

Orice fermier poate accesa IPA online, pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole de acces furnizate de APIA personal fiecărui fermier şi sub semnătura acestuia.

Dacă solicitantul nu are acces la internet, poate utiliza aplicaţia la centrele APIA, iar fiecare fermier care a completat declaraţia de suprafaţă prin intermediul IPA Online trebuie să depună la centrele APIA şi o cerere de plată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici