Circulaţia camioanelor prin punctul de frontieră Isaccea, restricţionată, din cauza închiderii traseului Reni-Odessa

Circulaţia camioanelor prin Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea va fi restricţionată, după ce autorităţile din Ucraina au anunţat închiderea traseului Reni-Odessa din cauza ninsorilor.

598 afișări
Imaginea articolului Circulaţia camioanelor prin punctul de frontieră Isaccea, restricţionată, din cauza închiderii traseului Reni-Odessa

Sursa foto: MediafaxFoto

Potrivit Gărzii de Coastă, autorităţile de frontieră din Ucraina au anunţat că, pentru 24 ore, se interzice circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe traseul Reni-Odessa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a ninsorilor abundente.

Din acest motiv se restricţionează circulaţia camioanelor prin PTF Isaccea până la revenirea la normal a condiţiilor meteo şi redeschiderea circulaţiei în statul vecin.

Garda de Coastă precizează că, sâmbătă seara, traficul autoturismelor se desfăşoară normal prin PTF Isaccea, însă şoferii sunt atenţionaţi asupra unor posibile situaţii cauzate de condiţiile meteo nefavorabile care le-ar putea îngreuna deplasarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici