CIS: Suntem bucuroşi că în buget nu sunt prevăzute creşteri de taxe

Reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini au declarat miercuri că se bucură de faptul că bugetul pe anul 2015 nu prevede creşteri de taxe, deşi se aşteptau la astfel de modificări.

83 afișări
Imaginea articolului CIS: Suntem bucuroşi că în buget nu sunt prevăzute creşteri de taxe

CIS: Suntem bucuroşi că în buget nu sunt prevăzute creşteri de taxe (Imagine: Shutterstock)

"Ne-am exprimat îngrijorarea anterior că o parte din măsurile din 2014 s-ar putea să nu fie sustenabile. Dar suntem foarte bucuroşi să constatăm că în privinţa asta ne-am înşelat şi că nu avem modificări nefavorabile. Ne bucurăm şi salutăm faptul că nu există creşteri de taxe în bugetul pe 2015 şi sperăm ca nici în execuţie să nu avem modificări de taxe. Acesta este un element de predictibilitate", a declarat Mihai Bogza, preşedintele Consiliului Investitorilor Străini (CIS).

Bugetul pentru anul 2015 a fost aprobat de Guvern şi este în dezbatere în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici