Cîţu: Adeverinţa de venit poate fi transmisă electronic. Românii nu mai trebuie să facă servicii de curierat

  • Adeverinţa ce dovedeşte un venit lunar poate fi transmisă electronic instituţiilor statului.
  • Totul se rezolvă cu un singur email.
  • Românii nu mai trebuie să facă servicii de curierat.
1232 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Adeverinţa de venit poate fi transmisă electronic. Românii nu mai trebuie să facă servicii de curierat

Cîţu: Adeverinţa de venit poate fi transmisă electronic. Românii nu mai trebuie să facă servicii de curierat

După ani la rând, în care tu sau eu am făcut drumuri peste drumuri mai ceva ca poştaşii, România dă şi ea semne că intră în rândul statelor civilizate.

De astăzi, poţi să trimiţi adeverinţa de venit către instituţiile statului pe internet. Nu mai trebuie să faci pe curierul până la sediul ANAF sau Ministerul Muncii să dovedeşti un venit. Totul se poate rezolva cu un simplu email. Poţi de asemenea să ceri adeverinţa respectivă de la ANAF, iar documentul îţi e eliberat online. Curat revoluţionar!

Ce mai trebuie să facă ANAF: să desfiinţeze geamurile alea de la ghişee, unde trebuie să te apleci ca să auzi ce zice funcţionarul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici