Cîţu: Firmele care nu depun declaraţiile fiscale pe 25 martie nu păţesc nimic

Firmele care nu depun declaraţiile fiscale pe 25 martie nu păţesc nimic, spune într-o postare pe Facebook ministrul Finanţelor Florin Cîţu, care acuză politicienii că induc panică în societate.

381 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Firmele care nu depun declaraţiile fiscale pe 25 martie nu păţesc nimic

Cîţu: Firmele care nu depun declaraţiile fiscale pe 25 martie nu păţesc nimic

„Am avertizat politicenii români să nu mai inducă panică în societate. Le-am spus că romanii înţeleg că îşi fac campanie electorala în timp ce guvernul vine cu soluţii.

Văd că nu asculta şi în continuare vor să profite electoral de situaţia dificilă prin care trecem cu totii.

Astăzi, toată ziua, politicienii socialişti şi noii lor prieteni au atacat primul pachet de măsuri pentru susţinerea economiei aprobat de guvernul PNL. Asta înainte că pachetul să intre în vigoare şi să vedem cum funcţionează.

Vă dau trei exemple:

- ţipete, urlete şi văicăreli de la politicienii socialişti şi prietenii lor care nu avut niciodată legatura cu economia reala despre situaţia cumplita în care se vor afla firmele care nu depun declaraţiile fiscale pe 25 martie. Minciuna sau prostie? În OUG nr.29/2020 scrie negru pe alb că firmele care nu depun declaraţiile fiscale pe 25 martie NU PĂŢESC NIMIC. Simplu şi clar.

- tot în OUG nr.29/2020 scrie, tot negru pe alb, “Se suspendă sau nu încep măsurile de executare silită prin poprire a creaţelor bugetare, cu excepţia executărilor silite care se aplică pentru recuperarea creanţelor bugetare stabilite prin hotărâri judecătoreşti pronunţate în materie penală”.

- mai departe, tot în OUG nr.29/2020 scrie că au acces la fonduri garantate 90% şi cu dobândă subvenţionată 100% ,TOATE IMM-urile şi FARĂ certificat de stare de urgenţă. Simplu, rapid şi fară bătăi de cap. În Germania, că tot văd că ne compara socialiştii cu ei, au acces la facilitaţi fiscale DOAR companiile care DEMONSTREAZĂ că au suferit de pe urma crizei economice provocate de coronavirus.

Trei exemple simple de manipulare a socialistilor şi a noilor lor prieteni care sunt demontate foarte uşor de REALITATE.

Adevărul este că de săptămână viitoare romanii au acces la aceste instrumente care îi ajuta să treacă peste aceasta perioada dificila”, spune Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
reacţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici