Cîţu: Succesul IMM Invest este incontestabil / "Un record absolut! "

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susţine că succesul programului IMM Invest este „incontestabil”, până la acest moment fiind acordate circa 7,2 miliarde de lei, iar peste 8.300 de firme au beneficiat de aceşti bani.

1413 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Succesul IMM Invest este incontestabil / "Un record absolut! "

Cîţu: Succesul IMM Invest este incontestabil / "Un record absolut! "

„Până acum: 8.368 de firme. 7.2 miliarde lei credite acordate. Un record absolut! Deja creditele prin IMM Invest reprezintă 10.5% din stocul total de credite în lei pentru companii. Anul trecut rata lunară de creştere a stocului de credite pentru companii era de aproximativ un miliard de lei pe lună”, scrie, luni, dimineaţa, ministrul Finanţelor, pe Facebook.

Florin Cîţu afirmă că IMM Invest „este cel mai important program pentru IMM-uri din ultimii 30 de ani”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici