CJ Cluj a semnat contractul pentru parcul industrial Tetarom IV. Investiţia - 36,3 milioane lei

Contractul pentru construirea celui de-al patrulea parc industrial Tetarom din Cluj, în valoare de 36,3 milioane de lei, a fost semnat, miercuri, de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Horea Uioreanu, lucrările urmând să fie finalizate în 20 de luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

320 afișări
Imaginea articolului CJ Cluj a semnat contractul pentru parcul industrial Tetarom IV. Investiţia - 36,3 milioane lei

CJ Cluj a semnat contractul pentru parcul industrial Tetarom IV. Investiţia - 36,3 milioane lei (Imagine: Shutterstock)

"Am semnat, miercuri, contractul de construire a celui mai nou parc industrial din judeţul Cluj, Tetarom IV, cu asocierea de firme ACI, Electromontaj, Nordcomforest, Erbi Prodcom. Valoarea investiţiei este de 36,3 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată din mai multe surse, cum sunt bugetul CJ, fonduri europene şi bugetul naţional. Se deschide investitorilor un nou parc industrial pe raza comunei Feleacu, pe o suprafaţă de 85 de hectare, unde vor fi create noi locuri de muncă. Durata de execuţie este de 20 de luni, fiind incluse lucrări de terasamente şi viabilizare şi o hală", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.

Viorel Găvrea, director SC Tetarom SA, societatea care administrează parcurile industriale ale CJ Cluj, a declarat, la rândul său, că discuţiile cu potenţialii investitori vor fi demarate după finalizarea construcţiei parcului.

"Noi ştim ce dorim să facem acolo. Tetarom IV ar putea găzdui chiar un parc fotovoltaic, iar energia produsă acolo să fie vândută", a spus Găvrea.

În judeţul Cluj funcţionează alte trei parcuri industriale administrate de SC Tetarom SA în care îşi desfăşoară activitatea firme precum DeLonghi sau Bosch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici