Clienţii Romtelecom pot vizualiza factura pe Internet

Romtelecom a lansat, luni, o aplicaţie prin care toţi clienţii operatorului de telecomunicaţii pot obţine, în timp real, prin Internet, detalii despre factură şi alte informaţii în legătură cu serviciile utilizate, a anunţat compania.

33343 afișări
Imaginea articolului Clienţii Romtelecom pot vizualiza factura pe Internet

Clienţii Romtelecom pot vizualiza factura pe Internet

Denumită My Account, aplicaţia furnizează în timp real informaţii despre factură, opţiunile activate, adresa de e-mail Clicknet a unui client Romtelecom şi, de asemenea, despre data şi locul unde a fost făcută ultima plată.

Aplicaţia este disponibilă fără nicio taxă pentru toţi clienţii, se arată într-un comunicat al Romtelecom remis MEDIAFAX.

Utilizând My Account, un client poate vizualiza ultimele şase facturi, anexele corespunzatoare acestora, precum şi convorbirile efectuate într-o perioadă dată. În plus, aplicaţia permite abonaţilor schimbarea parolei pentru contul de e-mail Clicknet şi semnalarea unui deranjament, dacă este cazul, precum şi vizualizarea evoluţia rezolvării acestuia.

De asemenea, clienţii operatorului pot solicita online anumite servicii sau pot transmite sugestii.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixă, cu circa trei milioane de linii în administrare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici