CNADNR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al variantei de ocolire a oraşului Câmpina

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat cu firma Luca Way contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru varianta de ocolire a oraşului Câmpina, contract în valoare de 239.100 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

293 afișări
Imaginea articolului CNADNR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al variantei de ocolire a oraşului Câmpina

CNADNR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al variantei de ocolire a oraşului Câmpina (Imagine: Raul Stef / Mediafax Foto)

Contractul de servicii a fost semnat marţi şi are o durată de implementare de 5 luni, a anunţat, miercuri, CNADNR.

Varianta de Ocolire Câmpina este primul sector din viitorul drum naţional care va lega DN 1 (Câmpina) de DN 1A (Săcele). Lungimea estimată a acesteia este de 8 kilometri şi va tranzita partea de Sud - Est a localităţii Câmpina, pe Valea Doftanei.

Luca Way, fosta Poyry România, a câştigat în ultimii ani mai multe contracte cu instituţii ale statului. Grupul finlandez Poyry s-a retras în 2012 din România.

La începutul acestui an, Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit SC Luca Way SRL un contract în valoare de aproape o jumătate de milion de lei pentru supravegherea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean DJ 223.

De asemenea, Consiliul Judeţean Teleorman a atribuit în 2013 un contract în valoare de peste 240.000 de lei firmei din Bucureşti pentru studii şi expertize în vederea reabilitării sau modernizării unor drumuri judeţene, societatea Sc Luca Way SRL câştigând atunci contractul fără licitaţie electronică.

Sectorul Câmpina - Comarnic DN 1 (E60) este un drum naţional european care face legătura între judeţele Prahova şi Braşov, traseul urmând cursul Văii Prahovei. DN1 se încadrează în categoria drumurilor naţionale principale care leagă Bucureştiul de Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici