CNADNR lansează licitaţii pentru centurile Buşteni şi Comarnic. Termenele de execuţie sunt de până la 6 luni

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a lansat două licitaţii deschise pentru construcţia centurilor oraşelor Buşteni şi Comarnic, în baza unor contracte estimate la 40 milioane lei, fără TVA, proiectarea urmând să dureze 3 luni, iar execuţia 4, respectiv 6 luni.

725 afișări
Imaginea articolului CNADNR lansează licitaţii pentru centurile Buşteni şi Comarnic. Termenele de execuţie sunt de până la 6 luni

CNADNR lansează licitaţii pentru centurile Buşteni şi Comarnic. Termenele de execuţie de până la 6 luni

Pentru varianta de ocolire a staţiunii Buşteni, de un kilometru, contractul este estimat la 17,91 milioane lei, fără TVA. Contractul are o durată de 33 luni, din care perioada de proiectare 3 luni, cea de execuţie - 6 luni, iar ce de garanţie - 24 luni.

În ceea ce priveşte proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Comarnic, de 2,85 km, proiectul este estimat la 22,17 milioane lei fără TVA. Durata contractului este de 31 luni, din care perioada de proiectare - 3 luni, cea de execuţie - 4 luni, iar cea de garanţie - 24 luni.

Ofertele pot fi depuse până la 22, respectiv 21 decembrie, rezultatul licitaţiilor putând fi contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

După eşecul construcţiei autostrăzii Comarnic - Braşov de către consorţiul Vinci - Strabag - Aktor, autorităţile au apelat la varianta unor centuri ocolitoare pentru unele dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, vizând fluidizarea traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici