CNADNR va plăti până la 260.000 euro pentru un studiu de fezabilitate al centurii Dorohoi

CNADNR vrea să contracteze servicii de elaborare a unui studiu de fezabilitate pentru varianta de ocolire a oraşului Dorohoi, judeţul Botoşani, valoarea estimată a contractului fiind de 1,15 milioane lei (260.000 euro), inclusiv TVA.

169 afișări
Imaginea articolului CNADNR va plăti până la 260.000 euro pentru un studiu de fezabilitate al centurii Dorohoi

CNADNR va plăti până la 260.000 euro pentru un studiu de fezabilitate al centurii Dorohoi (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Proiectul va fi finanţat de CNADNR din venituri proprii şi trebuie finalizat în termen de şase luni de la data atribuirii.

Contractul va fi adjudecat prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici