CNAIR a desemnat compania care va finaliza centura Sucevei, un contract de peste 61 milioane lei

Centura oraşului Suceava va fi finalizată de firma de construcţii Autotehnorom din Suceava, valoarea contractului fiind de 61,27 milioane de lei, fără TVA, conform unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

874 afișări
Imaginea articolului CNAIR a desemnat compania care va finaliza centura Sucevei, un contract de peste 61 milioane lei

CNAIR a desemnat compania care va finaliza centura Sucevei, un contract de peste 61 milioane lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit contractul prin licitaţie deschisă, în condiţiile în care a primit trei oferte dintre care două au fost admise.

Contractul total este estimat la 87,65 milioane de lei, fără TVA, iar 34% din contract este destinat subcontractării.

Durata contractului este de cel mult nouă luni pentru execuţia lucrărilor, iar perioada ulterioară de garanţie a lucrărilor ajunge la 60 de luni.

Cifra de afaceri a Autotehnorom a crescut de aproape 2,4 ori, anul trecut faţă de anul anterior, până la 34,2 milioane de lei, iar compania obţinut un profit de 1,53 milioane de lei, faţă de pierderea de 0,76 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice (MFP). În plus, compania şi-a crescut cu 29% numărul mediu de angajaţi, până la 130 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici