CNAIR a desemnat constructorul lotului 3 al Centurii Bucureşti

Constructorul lotului 3 al Centurii Bucureşti va fi Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Artera Proiect SRL, cu valoarea de 882.363.613,61 lei, fără TVA şi cu un punctaj de 96,28, arată un comunicat transmis vineri de CNAIR.

917 afișări
Imaginea articolului CNAIR a desemnat constructorul lotului 3 al Centurii Bucureşti

CNAIR a desemnat constructorul lotului 3 al Centurii Bucureşti, cu peste 882 milioane de lei

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ofertele pentru loturile 1 şi 2 ale acestui proiect se află în faza finală de evaluare, urmând ca în scurt timp să fie anununţati şi câstigătorii licitaţiilor pentru proiectatea şi execuţia acestor obiective.

„În data de 26 aprilie a fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, lot format din sectorul 1 ce are o lungime de peste 15 km şi sectorul 2 cu o lungime de 2,5 km. Sectorul 1 este cuprins între km 85+300 şi km 100+765 aferent Centurii Sud, iar sectorul 2 este cuprins între km 0+000 şi Km 2+500, aferent Centurii Nord”, arată comunicatul.

CNAIR transmite că acordul de achiziţie publică pentru Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti va putea fi semnat după soluţionarea tuturor contestaţiilor ori plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire a acestui lot.

Cele trei loturi ale Autostrăzii de Centură Sud a Municipiului Bucureşti vor avea o lungime însumată de aproximativ 52 de km, iar după finalizare vor face face legătura între A1 şi A2.

Proiectul este în valoare de 580 de milioane de euro şi va permite descongestionarea circulaţiei în zona de Sud a Bucureştiului şi va asigura traficul rutier de tranzit pe segmentul românesc al coridorul 4 Pan- European, iar durata proiectării fiecărui lot va fi de 12 luni urmând ca execuţia să dureze 30 de luni.

„Acest proiect, similar soluţiilor aplicate în zona marilor metropole europene, face parte din Master Planul General de Transport şi urmează să fie finanţat prin POIM 2014-2020”, arată comunicatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici