CNAIR acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi, în perioada 16-24 februarie, menţionând că va demara repararea drumurilor şi pregătirea lor pentru sezonul estival de la 1 aprilie.

232 afișări
Imaginea articolului CNAIR acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi

CNAIR acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi

CNAIR anunţă că va acoperi provizoriu gropile de pe Centura Capitalei, SDN Bucureşti Sud şi SDN Bucureşti Nord, dar şi pe autostrăzile A1 şi A2.

Lucrările de reparaţie vizează mai multe drumuri naţionale aflate în administrarea celor şapte Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi şi Constanţa.

„Precizăm că lucrările de plombări gropi sunt provizorii, se execută în perioada friguroasă, atunci când vremea o permite. Odată cu încălzirea vremii, compania va începe execuţia lucrărilor cu mixtură caldă”, transmite instituţia.

În perioada 1 aprilie - 30 iunie, la nivelul CNAIR prin subunităţi, se va desfăşura „Programul de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici