CNAIR scoate la licitaţie proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Zalău

CNAIR apostat marţi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP) anunţul de participare pentaru reluarea procedurii de achiziţie publică „Proiectare şi execuţie varianta de ocolire a municipiului Zalău între DN 1F KM 79+625 - DJ 191C”, informează compania de drumuri.

198 afișări
Imaginea articolului CNAIR scoate la licitaţie proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Zalău

CNAIR scoate la licitaţie proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Zalău

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru constructţa variantei de ocolire a municipiului Zalău între DN 1F, km 79+625 şi DJ 191C, în lungime de 5,535 km, care include şi proiectarea şi execuţia a 5 viaducte şi 2 poduri, precum şi a intersecţiilor giratorii cu DN1F şi cu DJ 191C.

Valoarea estimată a contractului este de 188.349.210,81 lei fără TVA.

Durata contractului este de 90 luni: 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Data limită de depunere a ofertelor este 14 februarie 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici